Izjava o odgovornosti - molimo pročitati Lipanj 13, 2024, 06:54:03
baza znanja baza kemikalija baza sinteza razno

     

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
*

Registracija - Obavezne informacije
Unesite Korisničko Ime:
Samo za internu identifikaciju. (bez kvačica)
Email:
Ovo mora biti valjana email adresa.
Unesite lozinku:
Potvrdite lozinku:
Napišite ime najmlađeg hrv. nobelovca: Prelog...:

Registracijom na ovaj forum pristajete na sljedeće uvjete: nećete postavljati sadržaj koji je lažan, uvredljiv, pogrdan, vulgaran, uznemirujuć, nepristojan, prijeteći, nećete koristiti govor mržnje, provocirati, nećete koristiti seksualne aluzije koji bi mogle biti uvredljive, nećete zadirati u privatnu sferu korisnika (javno objavljivati privatne podatke ostalih forumaša), nećete postavljati materijal za odrasle ili slične koji krše zakone RH, nećete koristiti duple nickove (klonove), ni zadirati u političke teme.

Također pristajete da nećete postavljati materijal koji je zaštićen autorskim pravima osim u slučaju kada vi posjedujete autorska prava na postavljeni materijal ili imate pisani dokaz (pristanak) vlasnika za korištenje navedenih autorskih prava, i da ćete kod kopiranja tekstova sa drugih stranica obavezno staviti izvor teksta. Spam, flooding (zatrpavanje foruma) reklamiranje, lančana pisma, piramide prijevare, te dosađivanje su također zabranjeni na forumu.

Službeni jezik na forumu je hrvatski, uz eventualnu upotrebu stranih jezika ako se za time pokaže potreba. Kolokvijalizmi i upotreba hrvatskom srodnih jezika je dopuštena. Također napominjemo da je na forumu dopušteno jedino latinično pismo.

Primite na znanje da je nemoguće da administratori ili vlasnici foruma provjere i potvrde ispravnost svakog posta. Molimo vas da zapamtite da mi ne vršimo aktivni i stalni monitoring (nadgledanje) postavljenog (postanog) materijala i nismo odgovorni u slučaju da se pojavi neprimjereni sadržaj. Mi ne garantiramo za točnost informacija koje se prezentiraju na forumu. Postane poruke izražavaju mišljenja autora koji ih posta, a ne nužno i mišljenja ovog foruma, njegove administracije ili vlasnika ovog foruma. Svatko tko smatra da je određeni postani materijal na neki način neprikladan, poziva se da o tome odmah obavijesti administratore ili moderatore ovog foruma. Administracija foruma zadržava pravo da u razumnom vremenskom roku nakon prijave odstrani sporni materijal sa foruma ako zaključe da je takvo što potrebno. Međutim, kako se radi o manualnom procesu, molimo vas da razumijete da administracija foruma možda neće moći odmah odstraniti ili editirati sporni postani materijal. Isto vrijedi i za informacije koje se nalaze unutar korisničkog profila.

Korisnici foruma su odgovorni za sadržaj koji postaju na forumu. Nadalje, pristajete da oslobađate odgovornosti vlasnike foruma, web-stranice koje surađuju s forumom i njegovu administraciju. Vlasnici foruma također zadržavaju pravo da otkriju vaš identitet (ili neke druge informacije koje se nalaze unutar foruma) u slučaju da se pojavi službena prijava ili u slučaju da se pokrene pravni postupak koji proističe iz situacije koja je izazvana korištenjem ovog foruma.

Kada se registrirate, imate mogućnost odabira svojeg korisničkog imena (username). Savjetujemo vam da korisničko ime bude primjereno. Pristajete, nakon što se registrirate i počnete koristiti svoj korisnički račun (user account), da nećete nikad nikome dati informacije o svom passwordu u svrhu zaštite vašeg identiteta i u svrhu provjere točnosti podataka. Također pristajete da se NIKAD nećete koristiti tuđim korisničkim računom (user accountom) iz bilo kojeg razloga. Preporučujemo vam da koristite kompleksne i jedinstvene passworde za svoj account kako bi spriječili potencijalnu krađu vašeg accounta.

Nakon što se registrirate na ovaj forum, moći ćete popuniti detaljni profil. Vaša je odgovornost da to učinite postavljajući točne (ispravne) podatke. Bilo koja informacija za koju vlasnik ili administracija foruma utvrdi da je netočna ili vulgarne prirode biti će odstranjena, sa ili bez prethodne najave. Pripadajuće sankcije mogu tada biti primijenjene.

Svakim vašim postom, prati se vaša IP adresa kako bi u slučaju neprikladnog izražavanja mogli biti banirani od strane foruma ili kako bi se kontaktirao vaš ISP. Ovo vrijedi samo u slučaju većih kršenja pravila foruma.

Također napominjemo da naš software postavlja cookie, tekstualni file koji sadrži dijeliće informacija poput vašeg korisničkog imena ili passworda u vašem browser cache-u. Ovo se koristi samo u svrhu opcije logiranja ili odlogiranja sa foruma. Software ne prikuplja niti proslijeđuje bilo kakve informacije sa vašeg računala.