Izjava o odgovornosti - molimo pročitati Rujan 23, 2023, 06:29:25
baza znanja baza kemikalija baza sinteza razno

     

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
*

UvodRegistracijaPrijavaProfilSlanjePrivatne porukePretraga

Kada otvorite svoj SMF forum ili se želite pridružiti nekom drugom SMF forumu, morate registrirati svoje korisničko ime (username). Ono će vam omogućiti da zadržite svoj identitet dok pišete i da pratite što ste pročitali, a što ne, bez obzira sa kojeg računala pristupate forumu. Moći ćete popuniti svoj osobni profil i koristiti ugrađeni sistem privatnih poruka. Moći ćete se prijaviti za obavijesti putem e-maila, pratiti svoje aktivnosti na forumu i još mnogo toga.

  1. Kako se registrirati
  2. Prozor za registraciju

Kako se registrirati

Pretpostavimo da ste došli na forum kao gost i želite se registrirati, obratite pažnju na ove dvije stvari:

  • Na svakoj strani foruma možete kliknuti na Registracija u glavnom meniju.
  • U polju sa upozorenjem da je pristup dozvoljen samo registriranim korisnicima možete koristiti ponuđeni link za registraciju ili kliknuti na Registracija u glavnom meniju.
Pažnja!
Samo registrirani korisnici mogu pristupiti ovom dijelu foruma.
Molimo da se prijavite ili registrirate profil sa svojim korisničkim imenom.

Prozor za registraciju

Registracija - Zahtijevane informacije
Izaberite korisničko ime:
Koristi se samo za identifikaciju SMF-u. Možete koristiti posebne znakove nakon što se prijavite, mijenjanjem vašeg prikazanog imena u profilu.
E-mail:
Morate unijeti ispravnu e-mail adresu.
Izaberite lozinku:
Potvrdite lozinku:
Ovdje se nalazi tekst uvjeta korištenja foruma, ako ga je administrator postavio!


Kada dođete na stranu za registraciju, bit će potrebno da upišete korisničko ime, e-mail adresu i lozinku, a možda će postojati i opcija skrivanja vaše e-mail adrese od drugih korisnika. Kako mnogi forumi zahtijevaju da se prije registracije složite sa njihovim uvjetima korištenja istog, bit će potrebno da ih pročitate i (ako ih prihvatite) kliknete na Slažem se prije nego što nastavite. Što se sljedeće događa ovisi o tome kako je forum konfiguriran, ali ako vidite polje za prijavljivanje sa pozivom da nastavite, to je sve, možete se prijaviti na forum! Ako ne vidite ovo polje postoje dvije mogućnosti:

  • Ako je forum konfiguriran tako da zahtijeva aktivaciju profila e-mailom, vidjeti ćete polje sa obaviješću o tome. Trebali bi, na adresu koju ste upisali pri registraciji, ubrzo dobiti e-mail sa instrukcijama što dalje treba uraditi. Također, postoji koristan link ('Potreban vam je još jedan aktivacijski e-mail?' ili 'Jeste li izgubili svoj aktivacijski e-mail?') u dijelu Podaci o korisniku u slučaju da niste videli e-mail za aktivaciju ili ste pogrešno upisali svoju e-mail adresu. Kliknite na ovaj link i bit će vam poslan novi aktivacijski e-mail (ako ste upisali pogrešnu e-mail adresu, morati ćete se ponovno registrirati).
  • Ukoliko je forum podešen tako da registracije odobrava administrator, vidjeti ćete polje sa obaviješću o tome, a dobiti ćete i e-mail sa istom obaviješću. Kasnije ćete dobiti e-mail sa obaviješću o tome da li vam je registracija odobrena ili ne. Kada će to biti, ovisi o slobodnom vremenu administratora, ne požurujte ga!
UvodRegistracijaPrijavaProfilSlanjePrivatne porukePretraga