Izjava o odgovornosti - molimo pročitati Ožujak 04, 2024, 04:53:33
baza znanja baza kemikalija baza sinteza razno

     

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
*

Kemijski fakulteti u Hrvatskoj
 Str: [1]
  Ispis  

  Kemijski fakulteti u Hrvatskoj
Autor Poruka
Omikron
Administrator
Ludi znanstvenik
*****
Postova: 839« na: Travanj 19, 2012, 12:05:24 »


S obzirom da na forumu postoji određen broj studenata i još važnije - određen broji ljudi koji bi to tek mogli postati, mislim da bi bilo u redu da jednu temu posvetimo i fakultetima koji stoje na raspolaganju u Hrvatskoj. Iako imamo članove i iz drugih zemalja u regiji, nažalost nisam pretjerano upućen u stanje u tim zemljama, tako da ako netko drugi sadržaj i u vezi toga, možemo naslov teme proširiti na širu regiju. Grin Fakulteti nisu poredani ni po kakvom posebnom redoslijedu, osim što prva dva spadaju više u prirodoslovno područje, a druga dva u tehničko:


    

Odjel za kemiju, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, prvenstveno specijaliziran za prirodoslovno područje, nudi jedan smjer: kemiju. Stranica fakulteta.


    

Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu, prvenstveno specijaliziran za prirodoslovno područje, nudi dva smjera: istraživački i nastavnički. Stranica fakulteta.


    

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu, prvenstveno specijaliziran za tehničko područje, nudi četiri smjera: ekoinženjerstvo, kemijsko inženjerstvo, primijenjena kemija i kemija i inženjerstvo materijala. Stranica fakulteta.


    

Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, nudi tri smjera: kemijsku tehnologiju, kemiju i farmaciju. Stranica fakulteta.

Evidentirano

Scientia potentia est.

 Str: [1]
  Ispis  
 

Skoči na: