Copy/paste nije s nikojih internetskih neprovjerenih stranica, već iz enciklopedija, knjiga i udžbenika. Razlog tomu je što je lijepo i humano širiti znanje, iz bilo kakvih polja, u ovom slučaju kemije. Ako nekoga nešto zanima, taj će to kopirati na kompjuter, ili pak isprintati i čitati će ili ono što ga zanima ili sve redom. Nije baš da pišem o stvarima o kojima se može od riječi do riječi naći na internetu već o onome čega baš i nema. Da ne bude baš toliko nagomilano i teško za čitati, pošto sam već upozoren jednom, odjeljujem sad po praznim redom ili pak crticama ili koječim.
Jesi li jedan od onih koji kažu “piši šta oćeš, samo ti stavi sliku“?
Kemija me zanima, al opet ne u toj mjeri da imam laboratorij doma, al još skupljam volju da učinim nešto tomu slično. Slike će doći, al opet ne o svačemu, tek sam sad skužia kako se postavljaju slike na forum, malo na glupast način, budu male slike, nema se što vidjeti, al kako je - tako je, nisam ja ovdje da mijenjam zakone, pokušat ću i to. Cijenim kada mi se ukaže na mane i pogreške, jer se zaista trudim neke ispraviti, al ovo što si mi dao savjet, jedan dio ću prihvatiti, al drugi, nemoj se naljutiti, mogu i hoću smanjiti, al ne mogu odustati od pisanja, to je ipak pola mene.
Ja kad pišem, rađe napišem jedan veliki post, nego 5 zaredom malih, tako štedim na moderiranju i vremenu drugih u čitanju.
Meni bi zaista bilo drago kada bi netko mlađi učinio takav pokus i postavio slike, ja sam 50% učinio i nekoga potaknuo na isto. Ako sumnjaš u izvore, slobodno reci na koji sumnjaš, ja ću ti dati točan naziv knjige i br. stranice da se ne mučiš pa provjeri, slobodno. Zašto mora nešto biti ispitano od moje strane, ako piše u enciklopediji ili leksikonu? Takve kuće zasigurno krive stvari ne bi iznosile. Možda bi Wikipedija, jer na njoj piše svatko (ali imaju i patrolere koji to kontroliraju), al opet ne u toj mjeri.