Izjava o odgovornosti - molimo pročitati Rujan 16, 2024, 09:09:16
baza znanja baza kemikalija baza sinteza razno

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
*

hello everyone!
 Str: [1]
  Ispis  

hello everyone!
Autor Poruka
mr. pametni
Znanstvenik

Email
« na: Ožujak 05, 2011, 02:16:11 »

eto,da vam se kratko predstavim,živim u zagrebu i nisam još punoljetan(ne znam hoće li to biti neki problem kod nabavke kemikalija),kemija me uvijek interesirala, a sad sam stekao hrabrosti da napravim nešto više i tako sam naletio na ovaj forum koji mi se jako svidio makar ima malo ljudi,al to nema veze jer je bitna kvaliteta, a ne kvantiteta(valjda se to tako kaže),tek sam počeo i vjerojatno ću imati neka "noobovska" pitanja itd. al ću naučit
za sada me zanima samo anorganska kemija o kojoj znam nešto više, a za mene je i kuhanje organska kemija,tako da...
Evidentirano
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #1 na: Ožujak 05, 2011, 02:22:28 »

U svakom slučaju drago nam je kad nam pristižu novi članovi. thumbup  bigsmile
I zapamti da smo ovdje da učimo jedni od drugih i da proširujemo svoja znanja, stoga ne ustručavaj se pitati štogod jer sam siguran da će ti uvijek neko pomoći spin
Evidentirano

Electrochemistry never lies
mr. pametni
Znanstvenik

Email
« Odgovor #2 na: Ožujak 05, 2011, 02:23:53 »

i zaboravio sam dodati da nemam ništa od kemikalija i pribora
Evidentirano
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #3 na: Ožujak 05, 2011, 02:30:12 »

Evo u nekim smo postovima objavili kako uglavnom započeti... Lijepo je sve obj. od kojih kemikalija krenuti i gdje se lako mogu nabaviti! tongue

Niko od nas nije na početku imao opremit lab. Svi smo krenuli od nule, gradeći ga s vremena na vrijeme. Znam to po sebi, sada se mogu pohvaliti da već dosta toga imam, iako od pribora imam samo ono osnovno, (po jednu čašu, itd)... wink1    Tako da ne sumnjam da ćeš se i ti s vremenom uspjeti snaći. Ali u svakom slučaju sretno! thumbup
Evidentirano

Electrochemistry never lies
Arbor
Ludi znanstvenik

« Odgovor #4 na: Ožujak 05, 2011, 03:33:23 »

Dobrodošao!
Nema veze što si maloljetan, znanost bi trebala biti svima dostupna i treba je razvijati. Nisu sve kemikalije tako opasne da moraš biti punoljetan, da bi  imao pristup pojedinim tvarima. Dovoljno je otići do obližnje trgovine ili trgovačkog centra i vjeruj mi iznenadio bi se kakvih se kemikalija može naći.  thumbup
Evidentirano

Real chemist always start from this!!
Omikron
Administrator
Ludi znanstvenik

« Odgovor #5 na: Ožujak 06, 2011, 02:50:42 »

Dobrodošao. Grin thumbup

tek sam počeo i vjerojatno ću imati neka "noobovska" pitanja itd. al ću naučit

Slobodno pitaj što god te bude zanimalo, ovdje smo da pomognemo jedni drugima.

Evidentirano

Scientia potentia est.

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: