Izjava o odgovornosti - molimo pročitati Prosinac 11, 2024, 07:48:08
baza znanja baza kemikalija baza sinteza razno

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
*

Pozdrav
 Str: [1]
  Ispis  

Pozdrav
Autor Poruka
vaporus
Učenik
*

Email
« na: Listopad 31, 2010, 07:49:08 »

Pozdrav svima, ja sam Mario, iz Zagreba sam, student, bavim se kemijom jer to volim, naravno da sam zbog toga cudan ljudima oko sebe, misle da sam neki frik, nemam nikoga s kim bi mogao pricati o kemiji i razmjeniti iskustva jer to nikoga ne zanima, i stvarno mi je drago sta sam dosao do ovog foruma, znaci da nisam jedini kemicar na svijetu, eto ukratko o meni
Evidentirano
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #1 na: Listopad 31, 2010, 07:52:33 »

Dobrodosao...
Isto muci i mene, ljude hemija bas i ne zanima, a ako kazes nesto pamento onda te cudno gledaju i misle da si šeno s pameti!
Al zato evo kao sto vidis ima i onih sto nesto s ljubavlju kemijaju, znas brate nikad dosade..
Ovdje smo da jedni drugima pomazemo,i jedni druge upotpunjujemo. Svaki nam je clan i vise nego dobrodosao thumbup smilegrin
Evidentirano

Electrochemistry never lies
Omikron
Administrator
Ludi znanstvenik

« Odgovor #2 na: Studeni 01, 2010, 09:25:14 »

Dobrodosao!

Nazalost, odnos ljudi kod nas prema (amaterskoj) znanosti je trenutno takav kakav je, ali zato se nadamo da budu nase rasprave i aktivnosti barem malo doprinijele popularizaciji znanosti i razbijanju kemofobije. A usput imamo mjesto gdje moze svatko reci i pitati sto hoce bez da se odma postavi pitanje "sta ce ti to?" bigsmile
Evidentirano

Scientia potentia est.

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: