Izjava o odgovornosti - molimo pročitati Listopad 06, 2024, 02:35:05
baza znanja baza kemikalija baza sinteza razno

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
*

Znanstvena olimpijada
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Znanstvena olimpijada
Autor Poruka
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #40 na: Siječanj 06, 2011, 08:28:13 »

Evo jedna fotka koja objasnjava sve dijelove:

Evidentirano

Electrochemistry never lies
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #41 na: Siječanj 07, 2011, 06:47:24 »

Evo i nekliko slika sa samog takmicenja:

A sve ostale informacije i slike mozete pogledati na web stranici bosepo.org  , stvarno organizacija na nivou.

Eto ja se nadam da ste dosta informacija dobili od mene sto se tice samog takmicenja.
U buducnosti cu vas svakako obavjestavati kako ce napredovati takmicenje. Ali Amerika je tek u maju. bigsmile wink1

Evidentirano

Omikron
Administrator
Ludi znanstvenik

« Odgovor #42 na: Siječanj 07, 2011, 09:02:43 »

Eto ja se nadam da ste dosta informacija dobili od mene sto se tice samog takmicenja.
U buducnosti cu vas svakako obavjestavati kako ce napredovati takmicenje. Ali Amerika je tek u maju. bigsmile wink1

Još jednom svaka čast thumbup
Samo nastavi sa daljnjim radom i pripremama, i tih nekoliko mjeseci će brzo proći Grin
Evidentirano

Scientia potentia est.
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #43 na: Svibanj 15, 2011, 06:38:56 »

E pa ljudi, ja se napokon vratio. (u srijedu jos), ali me nikako nije prijava bila prihvacena, neznam zbog cega??
Radosna vijest jesto se nisam vratio kuci praznih dzepova. Naime radi se o tome da sam osvojio zlatnu medalju. Savim jos koju fotku kasnije, na samom takmicenju, dodjeli medalja i to.
Dobio sam i stipendije za Ameriku (North American University), al ne znam da cu to prihvatiti i za Sarajevo (Burch University). Za sadasam jos na svom pmf-u odsjek za hemiju.Utorak ode da vidim u Sarajevo sve za fakultet. Tad ce biti otvoreni dani, tako da od njih mogu dobiti raznih informacija.
Evidentirano

Arbor
Ludi znanstvenik

« Odgovor #44 na: Svibanj 15, 2011, 06:42:28 »

Čestitam, drago nam je čuti tako dobru vijest!  thumbup
Evidentirano

Real chemist always start from this!!
Omikron
Administrator
Ludi znanstvenik

« Odgovor #45 na: Svibanj 16, 2011, 03:41:42 »

Čestitam. Grin thumbup Sigurno je bilo odlično, a iskustvo će ti u svakom slučaju dobro doći u budućnosti.

Evidentirano

Scientia potentia est.
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #46 na: Svibanj 19, 2011, 12:44:27 »

Evo veceras sam se sretno vratio kuci iz Sarajeva.Isao sam na otvorene dane hemije na pmf-u i moram se pohvaliti da je bilo iznad ocekivanog. Jedva cekam prijemni pocetkom jula. Faks je vrh  smilegrin Vec sam se sprijateljio s pola dobrih djaka tamo. Stvarno su druzeljubivi. wink1
Evidentirano

Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #47 na: Lipanj 20, 2011, 08:16:35 »

Evo kako sam i obećao da ću staviti fotke  wink1

Evidentirano

Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #48 na: Lipanj 20, 2011, 08:27:12 »

I za kraj bigsmile Mjesto sa kojeg su snimali scene s Mjeseca shocked2 Milijoni ljudi su bili prevareni mad

Evidentirano

Arbor
Ludi znanstvenik

« Odgovor #49 na: Lipanj 20, 2011, 09:38:14 »

To za snimanje je opće poznato.  sniff Jednostavno potrebno je samo pogledati snimku gdje su astronauti ''hodali'' po mjesecu. Sjene dolaze iz više kutova(što znači da je više izvora svijetla), ali mogu dolaziti iz samo jednog kuta(1 izvor svijetla - sunce). Nije bilo zvijezda što bi se trebalo vidjeti, zato što mjesec nema atmosferu. Kako nema atmosfere nema niti vjetra, a američka zastava se vijori.  shocked2

Za više informacija, pogledajte:

Link 1
Link 2
Link 3
Link 4
Link 5
Link 6
Link 7
Evidentirano

Real chemist always start from this!!
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #50 na: Lipanj 20, 2011, 09:59:53 »

Istina za zastavu koja se viorila, hahahha bigsmile   To mi je bilo najsmjesnije.
Steta sto sad nemam vremena da pogledam te linkove jer evo ode za jos malo za Sarajevo, tako da jedva cekam kad se vratim da pogledam to smilegrin
Evidentirano

Omikron
Administrator
Ludi znanstvenik

« Odgovor #51 na: Lipanj 20, 2011, 10:28:59 »

Tebi Doc čestitam još jednom, koliko vidim, odlično vam je bilo i zbilja ste imali svašta za vidjeti i naučiti. Grin

A uz to, jedna napomena - zadnjih par postova ovdje nabijeno je sarkazmom, tako da slučajno netko ne bi dobio krivu ideju. smilegrin Usput, linkovi koje je objavio Arbor su u svakom slučaju dobro štivo, tako da preporučam. thumbup

Evidentirano

Scientia potentia est.
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #52 na: Lipanj 21, 2011, 09:07:51 »

Još jednom hvala!

Linkovi su u svakom slučaju zanimljivi  bigsmile
Evidentirano

mr. pametni
Znanstvenik

Email
« Odgovor #53 na: Lipanj 26, 2011, 09:45:32 »

svaka čast na medaljama i uspjehu,zbilja nevjerojatno,a jel auto na daljinski?
Evidentirano
Doc
Ludi znanstvenik

« Odgovor #54 na: Lipanj 26, 2011, 10:23:16 »

Jeste na daljinski je.(infra crveno navođenje, mada bi moglo ići i ručno).    Auto ide samo naprijed-nazad, jer nismo imali vremena a ni novca da jos pravimo kojekakve nadogradnje jer bi to zahtijevalo i vecu pokretacku snagu (veca goriva celija) sto bi trazilo i jos dodatne jako visoke troskove :(
Al imam jos neke planove za budućnost sad kad se upisem na faks, tako da...... smilegrin
Evidentirano

Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na: